Mi smo Little Hope

…Vaš mali podsetnik na ono što je važno u ishrani i odabiru namirnica, i praktični vodič za svakodnevnu pripremu obroka.

Ovde nema novotarija i ovo nisu naučne strane. Ovde ćete naći informacije koje se “podrazumevaju” toliko da smo na njih zaboravili. Sve ono što bi vaše mame, tetke i bake podelile sa vama, da su u prilici.

Zbog tempa života koji nam je nametnut, odsustva regulative i zbog zagađene prirodne sredine, danas morate biti mudri u odabiru namirnica i pripremi hrane. Naši recepti i mali saveti, mogu da pomognu dobijete inspiraciju i počnete da pripremate hranu kod kuće.

Bitno je OD KOGA nabavljate namirnice, (poreklo namirnica) i KAKO IH pripremate i kombinujete. Preporuka je jesti kvalitetnu hranu, a svesti na minimum sve što je prerađeno ili stiže u kutiji.

I napraviti balans. Kvalitet ispred kvantiteta. Unos minus potrošnja.

Predložićemo vam namirnice koje treba da imate u frižideru kako biste brzo spremili kvalitetan obrok, daćemo vam ideje za letnji i zimski jednostavni meni. Ovde ćete pronaći i opšte informacije o imunitetu, jednostavne recepte za  inspiraciju. Nadamo se de ćete sami smišljati svoje recepte i podeliti ih sa nama.

Najveći deo fotografija na sajtu napravljen je telefonima Samsung 5 i 7, tokom nekoliko godina, filteri nisu korišćeni. Na sajtu nema plaćenih oglasa. Ima samo doprinosa dragih ljudi na ovu temu.
U našoj prodavnici pronaći ćete nekoliko organskih proizvoda koje proizvodimo sami. Rod je nadmašio naše interne potrebe, višak smo odlučili da prodamo.

Little Peace, Little Rose i Little Hope posvećeni su našim mamama i bakama Miri, Ruži, Nadi.

Od njih smo sve ovo i naučili, sa željom da ovo pročitaju i neke buduće generacije i da ostane uspomena na njih.

Nismo profesionalni kuvari. Ne volimo preterano da provodimo vreme u kuhinji, živimo i radimo u gradu, u velikim sistemima koji melju ljude. Balans koji postižemo na poslu i kod kuće je naš najveći izazov.